Interactieve websites

Interactieve websites zijn websites met logica. Wanneer u een formulier invult, wilt u dat er een berekening wordt gemaakt en dat deze wordt opgeslagen in een database. Wanneer u inlogt als een administrator wilt u andere rechten hebben dat wanneer u inlogt als een medewerker. Maar met interactieve websites is nog veel meer te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het genereren van pakbonnen, een online agenda bijhouden of automatische incasso's naar de bank versturen.

De websites en mobiele applicaties die Tom-Webs maakt, worden gehost op onze eigen omgevingen. Hierdoor zijn wij verzekerd van de kwaliteit en kunnen wij snel ingrijpen als er een storing optreedt.

Voorbeeld

Ledenadministratie

Een muziekvereniging houdt bij wie er lid is, welk instrument dit lid bespeelt en welke uniformen er beschikbaar zijn. Wanneer een lid een nieuw uniform nodig heeft, kan deze inloggen en met één knop aangeven dat zijn uniform te klein is. Hierna wordt een e-mail gestuurd naar iemand van de kledingcommissie met de naam van het lid, de kledingmaat die te klein is en de verwachte kledingmaat die hij nodig heeft.

Voorbeeld

Logistieke processen

Stel u bent vrachtwagenchauffeur en zit de hele dag op de weg. Nadat u in de ochtend een lijst met adressen gekregen heeft waar u heen moet rijden, kunt u deze makkelijk invoeren in de mobiele applicatie, waarna u een routekaart ziet met de meest gunstige route. Zodra u de pakketten bij uw klant heeft afgeleverd, kan deze op uw tablet een handtekening plaatsen en wordt er meteen een bericht naar het hoofdkantoor gestuurd dat er weer een opdracht is afgerond.

Mobiele applicaties

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone of tablet vol met apps bij zich. Niets is handiger dan wanneer uw diensten elk moment te gebruiken zijn. Een groot voordeel van een app ten opzichte van een website is dat een app altijd te gebruiken is, internet of niet. Vervolgens kunnen de gegevens van een app gesynchroniseerd worden wanneer er wel een internetverbinding beschikbaar is.

© 2011 - 2019 copyright by Tom-Webs

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze voorwaarden treft u hier aan.