Koppelingen / API

Met een API, voluit Application Programming Interface, kan je een koppeling maken tussen een databank en uw eigen applicatie. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte API ontwikkelen waarbij wij de databank raadplegen en u alleen een connectie hoeft op te zetten met ons. De data verzamelen wij zelf ook! Wij hebben contacten met betrouwbare organisaties welke ons de juiste gegevens kunnen aanleveren. U hoeft alleen een connectie met één van onze op maat gemaakte API's te maken en wij zorgen dat de gegevens in uw gewenste formaat beschikbaar komen.

Lukt het zelf niet om een connectie met onze API te maken? Ook hierbij kunnen we uiteraard helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voorbeeld

TomTom

Tom-Webs biedt een gratis en publiekelijke koppeling aan met TomTom. Hierbij heeft u de mogelijkheid om adressen te valideren, routekaarten te maken en weer te geven, beste routes te bepalen en nog vele andere functionaliteiten.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u contact met ons op.

© 2011 - 2019 copyright by Tom-Webs

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze voorwaarden treft u hier aan.