Wat is maatwerk?

Zoals de naam al zegt, is maatwerksoftware software die speciaal voor u op maat is gemaakt. Dat kan variëren van een statische website met uw gemaakte foto's tot interactieve websites met constante uitwisseling van gegevens met meerdere mobiele applicaties op verschillende type smartphones en tablets. Elk idee is te realiseren, u hoeft dus niet te denken dat uw idee niet haalbaar is, want dat is het wel!

Is maatwerk duur?

In verhouding tot een standaardprogramma is een maatwerkprogramma duur. De uren voor het ontwikkeling van een maatwerkprogramma worden door u als klant betaald, dit in tegenstelling tot een standaardprogramma waar de kosten gedeeld worden door vele anderen.

Onderhoud van applicaties (gemaakt door derden)

De medewerkers van Tom-Webs hebben kennis van diverse programmeertalen. Hierdoor bieden wij ook de dienst aan om al bestaande applicaties voor u te onderhouden. Dit kunnen bijvoorbeeld websites zijn maar ook Excel/VBA programma's of mobiele applicaties.

Om er zeker van te zijn dat wij ook uw applicatie kunnen onderhouden, kunt u het beste contact met ons opnemen.

© 2011 - 2019 copyright by Tom-Webs

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze voorwaarden treft u hier aan.