Over Tom-Webs

Tom-Webs is een jong bedrijf dat zich vooral bezighoudt met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij door de huidige bedrijfssituatie te analyseren en vervolgens een plan te maken om dit te automatiseren. Het resultaat is vaak een interactieve website (met mobiele applicatie).

Ondanks dat de meeste websites en apps worden gemaakt om bedrijfsprocessen te automatiseren, bouwt Tom-Webs ook op verzoek statische websites, mobiele websites en mobiele applicaties.

Waarom Tom-Webs

Tom-Webs is een jong bedrijf dat zich vooral bezighoudt met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Omdat Tom-Webs uit een klein team bestaat dat veel plezier in het werk heeft, kunnen we geweldige producten leveren tegen een goede prijs.

Tom-Webs bestaat alleen uit werknemers met ervaring. Dit betekent dat wij weten welke technieken we op welk moment moeten toepassen.

Onze aanpak

SCRUM

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Maar wat als u er uiteindelijk achter komt dat u helemaal niet naar Rome toe wilt? Daar is speciaal SCRUM voor in het leven geroepen. Met SCRUM maken we het product in kleine stukjes en bent u veel betrokken bij de ontwikkeling. Dit geeft als resultaat dat u precies het product krijgt wat u wilt zonder dat er achteraf een hoop werk opnieuw gedaan moet worden.

24/7 monitoring

De status van onze systemen wordt 24 uur per dag bijgehouden. Hierdoor merken we het meteen als één van de systemen niet meer perfect werken.

Afhankelijk van de status van het systeem wordt er een automatische actie ondernomen. Dit kan variëren van een melding in beeld tot automatische telefoon berichten.

© 2011 - 2019 copyright by Tom-Webs

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing. Deze voorwaarden treft u hier aan.