Koppelingen

Wat zijn koppelingen?

Koppelingen zijn de verbindingen tussen programma's en door anderen beschikbaar gestelde gegevens.
Zij maken het leven een stuk gemakkelijker. Bij koppelingen kun je denken aan een koppeling met Google of TomTom om afstanden te berekenen of om te zien hoe laat een vrachtauto binnen zou kunnen komen.

Eigenlijk kun je overal wel een koppeling voor bedenken. Velen bieden ook informatie aan waarmee je kunt koppelen. Als je zelf programma's maakt, kun je zelf ook koppelingen bouwen, maar handiger is het om gebruik te maken van de door ons beschikbaar gestelde koppelingen. Je hoeft dan alleen maar met ons te koppelen en wij stellen de informatie beschikbaar.

Wat heb je aan koppelingen?

Efficiënter: scheelt veel tijd en herhalingen
Betrouwbaarder

Wat heb je aan koppelingen van Tom-Webs in particular?

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
Hulp bij implementatie

Voorbeelden van koppelingen

Een heel simpel voorbeeld van een koppeling is die tussen een postcode database en een registratieformulier. Degene die het formulier invult hoeft dan niet meer zelf de straat te typen. Bij het invullen van de postcode is dan al meteen bekend om welke straat het gaat.

Een ander voorbeeld is wat ingewikkelder en gaat om pakketjes ophalen. Stel, je hebt een pakketje dat je moet versturen. Nu geef je aan dat je dit wilt en wordt er meteen een opdracht verstuurd. De volgende dag staat er een DHL-chauffeur op je stoep, die het pakketje op komt halen voor je. Een koppeling is dus niet alleen om iets uit te lezen, maar kan ook opdrachten versturen. Hier wordt er een koppeling gemaakt tussen het schema van de DHL-chauffeur en jouw wens om het pakketje te versturen.

Onze gerealiseerde koppelingen

Een greep uit de partijen waar we een koppeling mee hebben ontwikkeld. Als de partij waar jij een koppeling mee wilt hebben er niet tussen staat betekent het niet dat we die niet hebben of er niet mee kunnen koppelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.