Ons team

Ons team

Benieuwd naar wie zich dagelijks inzetten voor Tom-Webs? Maak hieronder kennis met onze mensen.

Tom

Tom

Stel jezelf eens voor. Hoi! Ik ben Tom, ben nu 23 jaar en mijn laatste opleiding was Software Engenieering aan de Hogeschool van Amsterdam.

Wat doe je bij Tom-Webs? Een beetje van alles eigenlijk. Klantbezoeken en complexe programmeerklussen, maar ook administratie en serveronderhoud.

Waar ben je het meest trots op? Het meest trots ben ik toch wel op het feit dat mijn kinderwens van vroeger echt is gegroeid tot een bedrijf. We werken met een leuk team en hebben leuke klanten.

Rob

Rob

Stel jezelf eens voor. Ik ben Rob aan 't Goor. Ik ben 25 jaar, heb een leuke vriendin en ben in mijn vrije tijd graag bezig met muziek.

Wat doe je bij Tom-Webs? Bij Tom-Webs doe ik alles wat maar met programmeren te maken heeft. Automatisering, Front-End design, Programmeren, voor zowel Websites als Apps

Waar ben je het meest trots op? Op mijn prachtige mannelijke manen.

Jacob

Jacob

Stel jezelf eens voor. Ik ben It'er van het eerste uur. In 1985 maakte ik mijn eerste programma's op mijn dure IBM compatble PC. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Wat doe je bij Tom-Webs? Ik programmeer voornamelijk in core php en doe de administratie.

Waar ben je het meest trots op? Natuurlijk ben ik het meest trots op mijn 3 zoons. Vreemde is dat ze (soms via omwegen) alle 3 in de IT terecht zijn gekomen, maar niet minder trots ben ik op Joke die mij altijd de ruimte heeft gegeven om mijn hobby uit te kunnen voeren